انجام پروژه های پردازش ابری cloud computing

انجام پروژه های پردازش ابری cloud computing 09367292276

انجام پروژه های پردازش ابری cloud computing

انجام پروژه های پردازش ابری cloud computing 09367292276

ایده محاسبات ابری Cloud Computing

رایانش ابری یک الگوی محاسباتی است که در آن تعداد بسیار زیادی از سیستم ها به صورت شبکه های خصوصی  و یا عمومی  به یکدیگر متصل شده اند تا زیرساخت پویا و مقیاس پذیری را برای برنامه های کاربردی، ذخیره داده ها و فایل ها فراهم آورند. با ظهور این تکنولوژی، هزینه محاسبات، میزبانی برنامه های کاربردی، ذخیره سازی محتوا و تحویل سرویس ها به طور قابل توجهی کاهش یافته است. ایده محاسبات ابری Cloud Computing در اصل بر مبنای "استفاده مجدد از قابلیت های فناوری" است


.azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

سرویس های کاربردی که بر اساس رایانش ابری ارایه می شوند، نیازهای مدیریتی، ترکیب بندی، پیکربندی و استقرار پیچیده ای دارند. ارزیابی عملکرد سیاست های تامین منابع سیستم رایانش ابری، مدل های توزیع حجم کاری و مدل های کارآیی منابع به شیوه ای تکرارپذیر برای ترکیب بندی های مختلف نیازمندیها سیستم ها و کاربران، کار دشواری می باشد. برای غلبه بر این چالش نرم افزارهای شبیه سازی رایانش ابری توسعه داده شده اند که یکی از آنها، نرم افزار کلودسیم CloudSim می باشد.


azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

کلودسیم CloudSim یک ابزار شبیه سازی توسعه پذیر است که امکان مدل سازی و شبیه سازی سیستم های رایانش ابری و آماده سازی برنامه های کاربردی را فراهم می آورد. کلودسیم، قابلیت مدل سازی سیستم و رفتار مولفه های سیستم رایانش ابری از قبیل مراکز داده، ماشین های مجازی (VMs) و سیاست های تامین منابع را فراهم می کند. نرم افزار کلودسیم ، تکنیک های تامین برنامه های کاربردی را به صورت کلی فراهم می کند که می توانند با سهولت و تلاش کم توسعه یابند. این نرم افزار از مدلسازی و شبیه سازی محیط های رایانش ابری متشکل از رایانش ابری واحد و رایانش ابری میان شبکه پشتیبانی می کند. همچنین کلودسیم CloudSim واسط های سفارشی را برای پیاده سازی سیاست ها و تکنیک های تامین منابع برای تخصیص ماشین های مجازی VMsدر سناریوهای رایانش ابری میان شبکه فراهم می کند.

رایانش ابری

رایانش ابری ویژگی ارائه شده توسط منابع محاسبه در یک شبکه ی کامپیوتری را تعریف می‌کند. در روش سنتی رایانش،  کامپیوتر کاربر تمامی نرم افزار‌ها و داده‌های مهم را نگه می دارد تا تمامی عملیات‌های رایانش را بر روی آن فایل‌ها انجام دهد. اما در رایانش ابری،  کامپیوتر کاربر تقریبا نیاز ندارد تا چیزی برای رایانش نگه دارد؛ به جز سیستم عامل به همراه مرورگر و اتصال قوی‌اینترنت برای دسترسی به فایل‌ها و برنامه‌های کاربردی. تعریف دیگر: ‌یک الگوی بزرگ رایانش بزرگ مقیاس که توسط صرفه جویی‌های تولید انبوه هدایت می‌شود،  که درآن یک منبع از قدرت رایانش مصور، مجازی،  به طور محرک قابل قیاس و مدیریت شده به همراه پلتفرم‌ها،  و خدمات بر اساس تقاضا ی مشتریان خارجی در‌اینترنت تحویل داده می شوند. رایانش ابری مزایای زیادی برای کاربران فراهم می‌کند. از جمله: کارآیی توسعه یافته،  هزینه‌های نرم افزاری کم تر،  ارتقای نرم-افزاری سریع و دائم،  سازگاری بیشتر فرمت اسناد،  دسترسی جهانی به اسناد و البته در کنار‌این مزایا نگرانی‌هایی نیز وجود دارد. یکی از بزرگترین نگرانی‌ها‌این است که‌این اطلاعات تا چه‌اندازه امن است و از دسترسی‌های غیرمجاز محافظت می‌شود.

 معماری رایانش ابری

معماری رایانش ابری عمدتا از سه لایه تشکیل می‌شود که IAAS، PAAS و SAAS نام دارند. ‌این لایه‌ها در ارائه انواع خدمات به مشتریان ابر مفید واقع می شوند.



azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

IAAS

زیرساخت به عنوان سرویس، امکاناتی مانند حافظه، سخت افزار، سرورها،  و مولفه‌های شبکه‌ای می‌باشد که توسط فروشنگان ابر به مشتریان ارائه می‌شود. حفظ‌این منابع سخت افزاری توسط فروشندگان ابر صورت میگیرد. معمولا در‌این مورد،  مشتریانی که از‌ این منابع ابری استفاده می‌کنند باید تنها برای احتیاجات خود وجه بپردازند و نیازی نیست که پس از آنکه کارشان تمام شد چیزی بپردازند. مشتریان ابر‌ این نوع سرویس، توسط فروشندگان اندازه گیری مجدد می ­شوند،  بدین گونه تأمین کنندگان ابر خدمات را مطابق نیاز مشتریان خود سایز دهی مجدد کرده یا Ad hoc می‌کنند. امکانات IAAS به کمک مجازی سازی ارائه می‌شود،  دو نوع مجازی سازی وجود دارد:

1. مجازی سازی کامل: هنگامی که یک سیستم یا نرم افزار نصب شده از یک ماشین می‌تواند کل یک سیستم مجازی دیگر را با نمونه سازی خود در آن اجرا کند.

2. پارا مجازی سازی:‌ گستره‌ای از مجازی سازی‌های کامل می‌باشد،اما تنها به‌این دلیل متفاوت است که در یک زمان سیستم‌های عامل زیادی را فعال کرده و اجرا می کند.

SAAS (نرم افزار به عنوان یک سرویس)

این نام خود گویای این مطلب است که نرم افزار‌هایی مانند پردازنده ی واژه به مشتریان از طریق ابر به صورت تقریبا مجانی یا با هزینه ی کم ارائه می شوند. بدین گونه که کاربران ابر مجبور نخواهند بود تا مقدار زیادی پول برای خرید مجوز استفاده از نرم افزار‌های خاص هدر بدهند. در برخی موارد مانند Excel،  کاربر می‌تواند حتی به طور آفلاین داده‌ها را پردازش کند و داده‌های پردازش شده در آن برنامه به محض آنلاین شدن در ابر بروزرسانی می‌شود.

PAAS (پلتفرم به عنوان یک سرویس)

 محیط توسعه برای ساخت ،  آزمایش و تحویل نرم افزار‌های کاربردی یا دیگر خدمات از طریق ابر را بدون هر گونه دانلود یا نصب در ماشین ابری کاربر مهیا می سازد.

مشتری های رایانش ابری می‌توانند از یک یا چند سرویس رایانش ابری مبتنی بر نیاز‌های خود استفاده کنند. راه‌های زیادی برای دستیابی به رایانش ابری وجود دارد. دستگاه‌های سخت افزاری مانند PDAها،  تلفن‌های همراه، کامپیوتر‌های شخصی معمولی، نوت بوک‌ها و نرم افزار‌های کاربردی مانند مرورگر شبکه معمولی نمونه ای از آنها می‌باشند. رایانش ابری امروزه در تمام بخش‌های تجاری به معروفترین سرویس تبدیل شده است زیرا به کاهش هزینه استفاده از نرم افزار‌های کاربردی و استفاده مؤثر از سخت افزار کمک زیادی می‌کند. مشتریان می‌توانند به محض تقاضا از فروشندگان ابر، فضای حافظه ی آنلاین با حداقل هزینه دریافت کنند،  در حالی که حافظه ی فیزیکی واقعی بستگی به نیاز کاری آنها دارد. اکثر برنامه‌های کاربردی آنلاین مانند Spreadsheet‌ها و نرم افزار‌های کاربردی برای کاربران سودمند بوده و به آنها کمک می‌کند تا از برنامه‌های کاربردی با حداقل هزینه یا مجانی بر اساس تقاضا استفاده کنند و همچنین کمک می‌کند مجوز استفاده از نرم افزار‌های کاربردی بلادرنگ را بخرند. در برخی موارد،  برخی نرم افزار‌های کاربردی مانند Spreadsheet پشتیبانی آفلاین از فروشندگان ابر را نیز دارا می‌باشند،  در‌این صورت،  پروسه در حالت آفلاین انجام شده و به محض‌ قرارگیری در حالت آنلاین بروز رسانی می‌شود. شرکت‌های چند ملیتی زیادی در حال حاضر وجود دارند که بهترین امکانات رایانش ابری را ارائه می‌دهند،  مانند Google،


azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


Amazon، IBM، Yahoo و Microsoft. API گوگل بهترین مثال برای کاربردهای رایانش ابری می‌باشد؛گوگل چندین کاربرد نرم افزاری با کمک ابر مانند Youtube،  Google apps، Picasa ارائه می نماید. مزیت اصلی رایانش ابری‌این است که نیاز به ملاحظات ارتباطی ابر و ماشین مجازی و کاربر نیست،  زیرا تمامی داده ما به طور‌ایمن و آنلاین در ابر ذخیره میشوند. اما هنوز رایانش ابری چندین عیب نیز دارد،  به عنوان مثال هزینه ی اشتراک برای دستیابی به منابع ابری ممکن است در صورت استفاده طولانی بیشتر شود؛ به همین دلیل  همیشه به مشتریان توصیه می‌شود که از چند فروشنده استفاده کنند تا در صورت بروز هرگونه مشکل در یک فروشنده مانند ورشکستگی،  از خسارت و از دست رفتن داده ها جلوگیری کنند. انواع ابر عبارتند از:

ابر عمومی

ابر عمومی یک روش متعارف از رایانش ابری است که در آن فروشندگان شخص ثالث، IAAS ، SAAS و PAAS را ارائه می‌دهند. در‌این متدولوژی،  کابر می‌تواند به‌این خدمات بر اساس Ad hoc از طریق ابر دسترسی داشته باشد.

ابر خصوصی

یک ابر داخلی می‌باشد که خدماتی مانند PAAS، SAAS و IAAS را توسط شرکت حفظ و نگهداری می‌کند. اما‌این ابر هنوز می‌تواند توسط دیگر کاربران ابر از طریق یک شبکه ی خصوصی در دسترس باشد.

ابر ترکیبی

 ابر ترکیبی/تجاری هم تأمین کنندگان داخلی و هم شخص ثالث دارند. در‌این نوع ابر‌ها،  برخی قسمتها خصوصی می‌باشند که دسترسی


azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

به آنها فقط از طریق قسمتهای داخلی میسر است و دسترسی به اجزاء باقی مانده  به طور خارجی امکانپذیر است.

ابر اجتماعی

یک ابر خارجی خصوصی است که توسط شرکت‌های متعددی که نیازمندی‌های مشابه دارند به اشتراک گذاشته می‌شود. فروشندگان شخص ثالث ابر،‌این محصول را ارائه می‌دهند،  اما‌این ابر می‌تواند توسط شرکت‌هایی که در مجموعه کار می‌کنند قابل دسترسی باشد.


azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.